Poreklo

Savršena kafa nije slučajnost. To znači da beskompromisno pomeramo granice na svakom koraku dugog lanca vrednosti, od drveta do šoljice, sa namerom da stvorimo našu Nespresso kafu za Vaše zadovoljstvo.

Odakle dolazi Nespresso kafa?

Brazil Brazil
Brazil
Columbia Columbia
Columbia
ETIOPIJA ETIOPIJA
ETIOPIJA
Indonezija Indonezija
Indonezija
Kostarika Kostarika
Kostarika
Kenija Kenija
Kenija
Gvatemala Gvatemala
Gvatemala
Indija Indija
Indija
Meksiko Meksiko
Meksiko
Nikaragua Nikaragua
Nikaragua
Colombia
Colombia
Saznajte više
Ethiopia
Ethiopia
Saznajte više
Nicaragua
Nicaragua
Saznajte više
India
India
Saznajte više
Indonesia
Indonesia
Saznajte više
Ristretto
Ristretto
Saznajte više
Dharkan
Dharkan
Saznajte više
Kazaar
Kazaar
Saznajte više
Arpeggio
Arpeggio
Saznajte više
Roma
Roma
Saznajte više
Livanto
Livanto
Saznajte više
Cosi
Cosi
Saznajte više
Volluto
Volluto
Saznajte više
Capriccio
Capriccio
Saznajte više
Fortissio Lungo
Fortissio Lungo
Saznajte više
Vivalto Lungo
Vivalto Lungo
Saznajte više
Envivo Lungo
Envivo Lungo
Saznajte više
Linizio Lungo
Linizio Lungo
Saznajte više
Ristretto Decaffeinato
Ristretto Decaffeinato
Saznajte više
Arpeggio decaffeinato
Arpeggio decaffeinato
Saznajte više
Vivalto lungo decaffeinato
Vivalto lungo decaffeinato
Saznajte više
Volluto decaffeinato
Volluto decaffeinato
Saznajte više
Ciocattino
Ciocattino
Saznajte više
Caramelito
Caramelito
Saznajte više
Vanilio
Vanilio
Saznajte više
Poreklo Nespresso kafe
Samo najbolji uslovi i najpovoljnija sredina vode do savršene šoljice kafe.
 

Pođite na put do severnog i južnog povratnika, gde voće egzotičnog drveta Coffea Rubiaceae, jarko crvene boje, preuzima svoj karakter iz svog teroara, svog okruženja.


 

 

Poreklo i vrste

Ukus Nespresso kafe zavisi od njene mešavine i teroara.
 

 



MEŠAVINE

Različite vrste Arabice i Robuste.


TEROAR

Nadmorska visina, sastav zemljišta i klima

 

Testimonial

U našem AAA programu održivosti kvaliteta, zajedno sa našim uzgajivačima kafe učimo kako da poboljšamo njihove plantaže. Na kraju, uzgajivači su ti koji najbolje razumeju drvo kafe.

HUAN DIEGO, Nespresso AAA mendžer u Kostarici

Šolja kafe koja ima pozitivan uticaj

Verujemo da svaka šoljica Nespresso kafe ima potencijal, ne samo da isporuči trenutak zadovoljstva našim potrošačima, već i da obnovi, dopuni i oživi ekološke i ljudske resurse. Program Positive cup zasniva se na stalnom usavršavanju i inovativnim rešenjima za održivost, kako bi se stvorio pozitivni uticaj duž lanca vrednosti, od uzgajivača kafe do Nespresso potrošača. Ovo je naše obećanje održive potrošnje članovima našeg kluba.

Naše ambicije i ciljevi za 2020:

  • 100% održivi izvori kafe
  • 100% odgovorno upravljanje aluminijumom
  • 100% smanjenje emisije ugljenika