Nespresso aparat za ljubitelje kafe i dizajna.


.png)

.png)
.png)
.png)

.png)

.png)

Upoznajte ključne karakteristike Citiz linije
Dizajniran da se svidi i ljubiteljima Nespresso kafe, kao i obožavaocima modernog dizajna. Citiz je spoj najnovije tehnologije i inspiracije iz retro-modernog dizajna. Uz kompletan asortiman za pripremu omiljenih kafa, Citiz omogućuje Nespresso stručnost na zabavan i intuitivan način.

Automatsko isključivanje

Veličine šoljice Espresso i Lungo

Brzo zagrevanje 25 sekundi

2 dugmeta koja mogu da se programiraju
Napomena: ukoliko je voda tvrda, čistite od kamenca dva puta godišnje. (Ukoliko ne znate kakvu vrstu vode imate, proverite rezervoar za vodu - čvrsta voda ostavlja bele tragove)
Poručite odmah set za čišćenje kamenca.
2. Izvadite kapsulu nakon svake upotrebe
3. Redovno menjajte rezervoar za vodu i dopunite svežom vodom za piće
4. Praznite i čistite redovno posudu za kapsule i posudu za kapanje
5. Za aparate sa integrisanim uređajem za mleko aktivirajte postupak čišćenja nakon svake upotrebe
6. Pre prve kafe, skuvajte vodu bez kapsule pritiskom na bilo koje dugme za kafu.
Kada ovo uradite, zagrevate svoju šolju za kafu dok ispirate sistem za ekstrakciju za bolje iskustvo u ispijanju kafe.
Svi Nespresso aparati opremljeni su pumpom za pritisak od 19 bara, koja obezbeđuje snagu potrebnu za proboj filma kapsule i oslobađanje 900 različitih aroma kafe.
Oblik Nespresso kapsule je specijalno dizajniran kako bi obezbedio da voda pod pritiskom ravnomerno prolazi kroz mlevenu kafu tokom ekstrakcije. Temperatura i vreme protoka su takođe podešeni kako bi se osiguralo da se izrazi svaka dragocena aroma.
Ukoliko nema protoka kafe, molimo Vas da proverite sledeće:
1. Glavni priključni kabl nije zarobljen između rezervoara za vodu i aparata
2. Rezervoar za vodu je dovoljno pun i pravilno pozicioniran
3. Vaš aparat je uključen (svetlo ON)
4. Ukoliko je protok kafe mali, to znači da ćete možda morati da uklonite kamenac iz aparata
2. Ako nema svetla, to znači da se ovaj aparat isključuje automatski nakon 9 minuta (fabrička podešavanja). Ovo vreme može da se promeni na 30 minuta.
Postupak:
Isključite aparat.
Pritisnite Espresso dugme na 3 sekunde.
Dugme Espresso će trepatati kako bi pokazalo trenutno podešavanje (jednom za 9 min, dva puta za 30 min)
Pritisnite Espresso dugme, jednom za 9 min, dva puta za 30 min
Da biste izašli, pritisnite Lungo dugme na 3 sekunde
Odaberite Vaš Citiz aparat

SASTOJCI
- 1 kapsula Capriccio kafe
- After Eight® čokolada
- 100ml mleka
- 3-4 kockice čokolade od lešnika
Hajde da je napravimo!
- Pripremita kafu u Lungo šolji
- Na kafu sipajte penu od mleka pripremljenu pomoću cevčice za paru Vašeg Nespresso aparata ili Aeroccino miksera za mleko.
- Preko nje pospite rendanu čokoladu od lešnika i dodajte After Eight® čokoladu na penu od mleka
- Služiti odmah
PREPORUČENE NESPRESSO KAFE

Capriccio je bogat, jedinstveni espresso koji će Vas zadiviti svojim iznenađujućim aromama. Arabice iz Južne Amerike i dodir Robuste donose izuzetne note žitarica i kiselinu koja isijava.

SASTOJCI
- kapsule Livanto kafe (za 80 ml / 3 oz Espresso kafe)
- kašičice sirupa od badema
- 130 ml / 4,5 oz mleka
- ¼ kašičice ekstrakta badema
- kakao u prahu
- Amaretto (biskvit od badema)
Hajde da je napravimo!
- Sipajte 2 kašičice sirupa od badema u obe cappucino šoljice
- Pripremite 2 kapsule Livanto kafe u veličini espresso ( 2 x 40 ml /1,5 oz)
- Dodajte ekstrakt badema u mleko i umutite ga pomoću Vašeg Nespresso aparata ili Aeroccino miksera za mleko
- Sipajte penu od mleka u obe šoljice
- Ukoliko želite, pospite kakaom u prahu
- Dekorišite obe kafe Amaretto biskvitom i služite odmah

Livanto je u harmoniji. Srednje prženje ove cenjene Arabice iz Latinske Amerike postavlja balans i zaokruženost Livanto kafe. Izuzetne note karamele i žitarica pevaju kroz ovaj espresso.

SASTOJCI
- kapsule Roma ili Ristretto Deca ili Arpeggio Deca
- kašika zaslađenog kondenzovanog mleka
- kašičica gorkog kakao praha
- 100 ml / 3.5 oz obranog mleka
- ¼ : kašičica cimeta u prahu
- kašičica sirupa od karamele
- kašičica slatke pavlake, na sobnoj temperaturi
- štapić cimeta
Hajde da je napravimo!
- Sipajte kondenzovano mleko u šoljicu za capuccino
- Dodajte kakao, cimet i 1 kašiku mleka na sobnoj temperaturi
- Promešajte dugačkom, tankom žicom za mućenje dok ne postane glatko
- Preko ovoga pripremite Espresso (40 ml / 1.5 oz) sa kapsulom Roma ili Decaffeinato Intenso kafe
- Prelijte slatkom pavlakom i sipajte karamel sirup
- Dekorišite štapićem cimeta
- Uživajte odmah

Roma je najprefinjenija Intenso kafa - mislite na nju kao na esenciju stila. Bogata, složena, delikatna, Roma je poznata po svojoj osnovi od kafa sa drvenastim, prženim, žitaričnim notama, koje mi svetlo pržimo zajedno sa opranom Arabicom prefinjenih aroma sa visokih nadmorskih visina.

Arpeggio Decaffeinato ima istu silu privlačnosti kao Arpeggio - ali bez kofeina. Nakon pažljivog procesa dekofeinizacije, pržimo ih i meljemo, dok ove latinoameričke Arabice ne dobiju bogat, kremast ukus i njegovu izražajnu kakao aromu.

Ristreto je italijanska reč za 'ograničeno' - to je ono što su u Napulju uradili njihovom espressu kako bi stvorili ovaj još kraći, intenzivniji klasik. Ristretto mešavina kafa to odražava svojim snažnim i kontrastnim karakterom. Ristretto Decaffeinato stupa istim koracima, ali bez kofeina - dvostruko ograničen, još manje postaje više.

SASTOJCI
- kapsule Decaffeinato Lungo kafe (za 110 ml / 3.75 oz Lungo kafe)
- Kesica biljnog čaja od Jabuke i Đumbira
- kašičica javorovog sirupa
- kašičica pene od mleka
- malo mlevenog cimeta
Hajde da je napravimo!
- Stavite kesicu biljnog čaja u capuccino šoljicu i pripremite Vašu Decaffeinato Lungo kafu direktno u espresso šoljicu (40 ml/15 oz)
- Ostavite da čaj od jabuke i đumbira odstoji 4 minuta, a zatim uklonite kesicu
- Sipajte javorov sirup na kafu
- Ostavite kafu po strani
- Pripremite penu od mleka koristeći cevčicu za paru Vašeg Nespresso aparata ili Aeroccino mikser za mleko
- Sipajte 3 kašike pene od mleka preko kafe
- Pospite mlevenim cimetom

Pretpostavimo da želite živahnu kafu - složenu, uravnoteženu - ali bez kofeina. Vivalto Lungo Decaffeinato je ta kafa. Kontrastne kafe iz Južne Amerike i Afrike pažljivo su dekofeinisane i donose Vam note pečenih žitarica, blage cvetne note i zavodljivo prženje Vivalto Lungo kafe.

SASTOJCI
- kapsule Livanto, Volluto ili Decaffeinato kafe
- kašičica čokolade u prahu
- poluobrano mleko
- Šećer
- Šlag
Hajde da je napravimo!
- Pripremite toplu čokoladu tako što ćete pomešati toplo mleko i 2 kašičice čokolade u prahu, i sipajte do pola cappuccuno šoljice
- Zasladite toplu čokoladu po Vašem ukusu
- Pripremite kafu u Espresso veličini direktno u šoljicu sa toplom čokoladom
- Uz dodatak šlaga, postaće nežnija

Ovo je Linizio Lungo - nežna, zaokružena - lako se pije kao što se lako upija sunce Južne Amerike. Zapravo, ona se sastoji od čistih južnoameričkih Arabica koje daju žitarične note slada i svilenkastu teksturu koja nežno budi Vaša čula.

Pretpostavimo da želite živahnu kafu - složenu, uravnoteženu - ali bez kofeina. Vivalto Lungo Decaffeinato je ta kafa. Kontrastne kafe iz Južne Amerike i Afrike pažljivo su dekofeinisane i donose Vam note pečenih žitarica, blage cvetne note i zavodljivo prženje Vivalto Lungo kafe.
Otkrijte sve Nespresso aparate
Šolja kafe je mnogo više od pauze. Ona je Vaš mali ritual. Učinite to neuporedivim iskustvom.
Odaberite Nespresso, nemojte se zadovoljiti ničim manjim: pažljivo odabrana kafa koja dolazi u neponovljivom nizu ekskluzivnih vrsta, aparati za kafu koji kombinuju elegantni dizajn sa najsavremenijim tehnologijama, prefinjeni aksesoari, divne poslastice i usluge koje zadovoljavaju Vaše potrebe. What else?
.jpg)
Dostava u roku od 2 dana
Primite Vašu kafu u roku od dva radna dana za teritoriju Srbije.

Pomoć oko Vašeg aparata
Potrebna Vam je pomoć oko Vašeg aparata? Naši stručnjaci su tu za Vas.

Sigurne transakcije
SSL enkripcija znači da se osetljive informacije uvek prenose sigurno.