Usled nastale situacije i povećanog obima posla, vreme isporuke može biti duže od očekivanog.
Autentično iskustvo u ispijanju kafe
Otkrijte Nespresso, gde se kvalitetna kafa isporučuje na dodir dugmeta. Uživajte u našim kafama u tri gurmanske aromatične vrste: intenzivna, ujednačena i voćna/cvetna.
WORLD EXPLORATIONS


Buenos Aires Lungo


Cape Town Envio Lungo


Shanghai Lungo


Stockholm Fortissio Lungo


Tokyo Vivalto Lungo


Vienna Linizio Lungo
LAST CHANCE


Envivo Lungo
Nespresso eksperti su posebno kreirali Envivo Lungo kao kafu za jutro. To je produžena kafa koja stimuliše čula kroz svoj visok intenzitet i velikodušan karakter. Ova tamno pržena kafa je mešavina prepoznatljive Arabice iz Indije sa Robustom iz Meksika. U šolji otkriva svoj moćan karakter i puno telo, pržene note i bogate mirise koji podsećaju na aromatično drvo i đumbir.


Fortissio Lungo
Kao i u doba jedrenjaka, zrna indijske Malabar Arabice izložena su monsunskim vetrovima nakon berbe kako bi se istakao njihov prepoznatiljiv aromatični profil. Mi ih mešamo sa zrnima latinoameričke Arabice kako bismo kreirali Lungo sa zaista intenzivnim karakterom. Ovaj Lungo punog tela, bogate arome, izražava se divnim slatkim notama žitarica i pečenog slada, i pruža prijatnu gorčinu sa izuzetnom punoćom na nepcu, zahvaljujući svojoj zaokruženosti i glatkoj teksturi.


Linizio Lungo
Čista Arabica iz Južne Amerike, Linizio Lungo je dobro zaokružena mešavina brazilske i kolumbijske kafe. Odvojeno prženje daje note žitarica i note slada tipične za Burbon kafe, dok zadržava svoj blagi i nežni karakter.


Vivalto Lungo
Kompleksan a ujednačen spoj južnoameričkih Arabica koje se uzgajaju na velikoj nadmorskoj visini, među kojima su "Cerrado" iz Brazila i istočnoafrička Arabica. Vivalto Lungo kombinuje pržene i suptilne cvetne note. Odvojeno prženje zrna poboljšava karakter svakog porekla.


Vivalto lungo decaffeinato
Kompleksna a ujednačena mešavina, Vivalto Lungo Decaffeinato ima isti bogat karakter kao i originalna Vivalto Lungo kafa: pržene, lagano drvenaste note sa slatkim žitaričnim i suptilnim cvetnim notama. To je čista mešavina Arabica nekoliko porekla uključujući Južnu Ameriku i Istočnu Afriku. Aromatični profil ovih kafa pažljivo je očuvan tokom procesa dekofeinizacije, koji čuva pravu prirodu kafe, omogućavajući nam da održimo jačinu i punoću njenih aroma.
Master Origins


Aged Sumatra


Colombia
Master Origin Colombia sa kasno branom Arabicom sadrži samo opranu kolumbijsku Arabicu sa velikih nadmorskih visina. Da li možete da osetite živahnu kiselost i nalet vinsko voćnih aroma? Njih dobija zahvaljujući uzgajivačima koji su se usudili da čekaju duže kako bi brali plodove.


Ethiopia
Ovo je najfinija Arabica iz Etiopije - dekadentno aromatična. Ima aromu cveta pomorandže, ali bogate voćne note potiču od kafe sušene na suncu u Master Origin Ethiopia kafi sa suvo procesiranim Arabicama. Neprekidno ručno okretanje trešnje kafe kako bi se osiguralo jednako sušenje zahteva veliku pažnju. A uzgajivači iz Etiopije koriste ovaj metod duže nego bilo ko drugi.


India
Master Origin India sa monsunskom Robustom dobija svoje intenzivne, drvenaste, začinjene arome od monsunske Robuste umešane u indijsku Arabicu. Monsunska kafa je jedinstvena za jugozapadnu obalu Indije. Mesecima monsunski vetrovi kvase i suše zrna. To imitira nekadašnje plovidbe do Evrope.


Indonesia
Master Origin Indonesia sa wet-hulled Arabicom je trka protiv kiše. Uzgajivači sa Sumatre na ovaj način obrađuju svoju kafu zbog vlažne klime. Oni uklanjaju ljusku kafe dok je ona još uvek mekana i vlažna, pa se tako zrna brže suše. Ova metoda je njima jedinstvena i daje klasični indonežanski ukus - baršunasto pun, neobuzdano aromatičan sa notama sušenog duvana.


Nicaragua
Da je "Black-Honey" obrada lak put do medne kafe, svi bi je tako obrađivali. Ali na to se samo nekoliko uzgajivača usuđuje. To je retka procedura, jer zahteva precizno praćenje. Master Origin Nicaragua sa "Black-Honey" obrađenom Arabicom sadrži ovu kafu. Ona daje ovim Arabicama iz Nikaragve satenski glatku teksturu i slatke note žitarica.
Barista Creations


Caramel Creme Brulee


Chiaro


Corto


Freddo Delicato


Freddo Intenso


Scuro


Vanilla Éclair
ISPIRAZIONE ITALIANA


Ispirazione Firenze Arpeggio


Ispirazione Firenze Arpeggio Decaffeinato


Ispirazione Genova Livanto


Ispirazione Napoli


Ispirazione Palermo Kazaar


Ispirazione Ristretto Italiano


Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato


Ispirazione Roma


Ispirazione Venezia
Espresso


Capriccio
Capriccio je espresso ujednačenih aroma, sa blagom kiselošću i veoma karakterističnom notom žitarica. Sastoji se od Arabica iz Južne Amerike, uključujući Brazil, u idealnim razmerama, i dodatkom svetlo pržene Robuste.


Cosi
Mešavina Arabica iz Istočne Afrike, Centralne i Južne Amerike koja je svetlo pržena kako bi se sačuvale citrusne note koje kreiraju karakter Cosi kafe. Ova veoma osvežavajuća limunasta nota razvija se na laganom telu.


Volluto
Izuzetnog mirisa, Volluto ima zaokruženo telo, sa notama slatkog biskvita i laganim voćnim notama. Svetlo pržena kombinacija Arabica iz Brazila i Kolumbije, omogućava da se izrazi sva lepota ove kafe.


Volluto decaffeinato
Izuzetno slatka i nežna, Volluto Decaffeinato ima iste bogate ukuse i zaokruženo telo kao i originalna Volluto kafa. Odabrana čista zrna Arabice iz Južne Amerike se svetlo i odvojeno prže kako bi se istakle njihove specifičnosti i otkrile note sveže, voćne i note slatkog biskvita. Aromatični profil ovih kafa pažljivo je očuvan tokom procesa dekofeinizacije, koji čuva pravu prirodu kafe, omogućavajući nam da održimo jačinu i punoću njenih aroma.
0


Corto


Chiaro


Scuro


Vanilla Éclair


Caramel Creme Brulee


Freddo Delicato


Freddo Intenso
4


Volluto
Izuzetnog mirisa, Volluto ima zaokruženo telo, sa notama slatkog biskvita i laganim voćnim notama. Svetlo pržena kombinacija Arabica iz Brazila i Kolumbije, omogućava da se izrazi sva lepota ove kafe.


Linizio Lungo
Čista Arabica iz Južne Amerike, Linizio Lungo je dobro zaokružena mešavina brazilske i kolumbijske kafe. Odvojeno prženje daje note žitarica i note slada tipične za Burbon kafe, dok zadržava svoj blagi i nežni karakter.


Cosi
Mešavina Arabica iz Istočne Afrike, Centralne i Južne Amerike koja je svetlo pržena kako bi se sačuvale citrusne note koje kreiraju karakter Cosi kafe. Ova veoma osvežavajuća limunasta nota razvija se na laganom telu.


Volluto decaffeinato
Izuzetno slatka i nežna, Volluto Decaffeinato ima iste bogate ukuse i zaokruženo telo kao i originalna Volluto kafa. Odabrana čista zrna Arabice iz Južne Amerike se svetlo i odvojeno prže kako bi se istakle njihove specifičnosti i otkrile note sveže, voćne i note slatkog biskvita. Aromatični profil ovih kafa pažljivo je očuvan tokom procesa dekofeinizacije, koji čuva pravu prirodu kafe, omogućavajući nam da održimo jačinu i punoću njenih aroma.


Vivalto lungo decaffeinato
Kompleksna a ujednačena mešavina, Vivalto Lungo Decaffeinato ima isti bogat karakter kao i originalna Vivalto Lungo kafa: pržene, lagano drvenaste note sa slatkim žitaričnim i suptilnim cvetnim notama. To je čista mešavina Arabica nekoliko porekla uključujući Južnu Ameriku i Istočnu Afriku. Aromatični profil ovih kafa pažljivo je očuvan tokom procesa dekofeinizacije, koji čuva pravu prirodu kafe, omogućavajući nam da održimo jačinu i punoću njenih aroma.




Ethiopia
Ovo je najfinija Arabica iz Etiopije - dekadentno aromatična. Ima aromu cveta pomorandže, ali bogate voćne note potiču od kafe sušene na suncu u Master Origin Ethiopia kafi sa suvo procesiranim Arabicama. Neprekidno ručno okretanje trešnje kafe kako bi se osiguralo jednako sušenje zahteva veliku pažnju. A uzgajivači iz Etiopije koriste ovaj metod duže nego bilo ko drugi.


Vivalto Lungo
Kompleksan a ujednačen spoj južnoameričkih Arabica koje se uzgajaju na velikoj nadmorskoj visini, među kojima su "Cerrado" iz Brazila i istočnoafrička Arabica. Vivalto Lungo kombinuje pržene i suptilne cvetne note. Odvojeno prženje zrna poboljšava karakter svakog porekla.
5


Capriccio
Capriccio je espresso ujednačenih aroma, sa blagom kiselošću i veoma karakterističnom notom žitarica. Sastoji se od Arabica iz Južne Amerike, uključujući Brazil, u idealnim razmerama, i dodatkom svetlo pržene Robuste.




Nicaragua
Da je "Black-Honey" obrada lak put do medne kafe, svi bi je tako obrađivali. Ali na to se samo nekoliko uzgajivača usuđuje. To je retka procedura, jer zahteva precizno praćenje. Master Origin Nicaragua sa "Black-Honey" obrađenom Arabicom sadrži ovu kafu. Ona daje ovim Arabicama iz Nikaragve satenski glatku teksturu i slatke note žitarica.
6



