NESPRESSO VERTUO

NEZABORAVAN UKUS

 

VERTUO KAFE

VERTUO APARATI
  


IZUZETAN KVALITET KAFE

 

 

 

 

35 JEDINSTVENIH MEŠAVINA KAFE

 

Upoznajte kompletan asortiman različitih stilova kafe. Nove Vertuo kafe dolaze u četiri različite veličine kapsula, i ostavljaju mogućnost da uz adekvatan izbor kapsule pripremite kafu u jednoj od pet predefinisanih dužina. Zaslužujete da uvek dobijete najviše iz svake šoljice. Birajte iz širokog spektra mešavina, svaka sa svojim intenzitetom i aromom. Od kratke espresso kafe, Gran Lungo ili slatke Mug šolje, poželećete da ih probate sve!

 

 

 

 

 

 

 

 

NEVEROVATNO BOGATA KREMA

 

NOVI NESPRESSO PEČAT - VERTUO

Priprema kafe na Vertuo aparatu prirodno stvara svilenkastu i glatku kremu, otkrivajući sveže arome kafe. Otkrićete da svaka Vertuo kapsula ima svoj karakter – baš kao i vi. Otkrijte nežan ukus, puno telo i bogatu kremu svake mešavine. Koju ćete odabrati?

 

 

 

 

 

 

ŠTA JE REVERSO?

 

Ulivanje mleka u šoljicu i priprema kafe preko njega omogućava Vam da u potpunosti iskoristite prednosti novog Vertuo sistema i obećava da ćete  uživati u rezultatu. Ono što ga čini jedinstvenim je: prvo, zato što se kafa ekstrahuje preko mleka i tako čuvamo kremu. Zatim, kada se kafa prelije preko mleka, dobija „mlečni“ ukus, što rezultira jedinstveno nežnom kafom.

 

 


 

 

 

 

Kreirajte svoju omiljenu kafu uz Vertuo, kroz inovativnu kombinaciju Centrifusion™ tehnologije i čitav niz kafa u različitim veličinama kapsula. Uživajte u svojoj savršenoj šoljici kafe, prekrivenoj svilenkastom i izdašnom kremom, samo jednim dodirom na dugme.

 

 


JEDNOSTAVNO

SISTEM NA JEDAN DODIR DUGMETA
Šta čini izuzetnu šoljicu kafe? Inteligentan proces koji se prilagođava svakoj kapsuli, bez obzira na stil kafe.
Lampica na Vertuo mašini vam govori da je kapsula automatski prepoznata i da će parametri pripremanja kafe biti prilagođeni u skladu sa tim.
Šta je najteže? Sve je tako jednostavno. Iskusite tehnologiju koja jednim dodirom na dugme donosi izuzetnu šoljicu kafe .

 

 

 

PAMETAN SISTEM
EKSTRAKCIJE

 

JEDINSTVENA  CENTRIFUSION™ TEHNOLOGIJA

Evo tajne: Vertuo je inteligentan sistem koji prilagođava parametre pripreme kafe svakoj kapsuli, kako bi izvukao svaku kap vrhunskih ukusa i savršeno bogatu, glatku kremu. Jedinstveni bar kod na svakoj kapsuli je vezan za automatske parametre ekstrakcije, koji reguliše protok i zapreminu vode, temperaturu, vreme infuzije i rotaciju kapsule.
Možete sa lakoćom i neverovatnom preciznošću da pripremate Vašu omiljenu kafu svaki put.

 
 

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Šta je razlika između Vertuo i Original linije?

Možete pripremati Espresso ili veće šoljice kafe uz Vertuo sistem
- od kratke espresso kafe, Gran Lungo, ili slatke kafe veće Mug šoljice  prelivene glatkom i izdašnom kremom. Iza kulisa je tehnologija koja koristi  Centrifusion™ ekstrakciju, prepoznaje svaku kapsulu i prilagođava parametare pripreme u skladu sa tim da bi se stvorila savršena kafa različitih stilova. Uz Original sistem, takođe možete uživati u istom autentičnom ukusu kafe
- od Ristretto, Espreso, Lungo, do Americano kafe ili recepata s mlekom. Aparati Original linije  koriste sistem za ekstrakciju pod visokim pritiskom od 19 bara za oslobađanje svežih aroma iz svake kapsule.

Probajte da napravite različite recepte za kafu s mlekom, Cappuccino ili Latte takođe koristeći Aeroccino ili integrisane sisteme jednim dodirom na dugme.

Po čemu se Vertuo kafe razlikuju od drugih kafa, kao što su filter ili instant?

Možete precizno pripremiti svoju kratku ili dugu kafu sa izdašnom i svilenkastom kremom. Svaki Vertuo aparat koristi tehnologiju koja prepoznaje bar kod i novi sistem ekstrakcije da bi stvorio vaše jedinstveno iskustvo uživanja u šoljici kafe. Jedinstveni bar-kod na svakoj kapsuli prilagođava protok i zapreminu vode, temperaturu, vreme infuzije i rotaciju kapsule kako bi vaš doživljaj kafe bio najbolji - Vaša savršena kafa, svaki put.

Mogu li da recikliram iskorišćene Vertuo kapsule?
Sve Nespresso kapsule su napravljene od aluminijuma i mogu se reciklirati. Donesite svoje iskorišćene kapsule u najbližu Nespresso prodavnicu. Dodavanjem i ovog koraka, reciklaže kapsula, u svoj ritual uživanja u kafi, vaša kafa neće samo imati dobar ukus, već ćete i Vi imati dobar osećaj. 
Koliko kofeina ima u Nespresso kapsulama?
Različite naučne studije pokazuju da unos 300 do 400 mg kofeina dnevno iz svih izvora na odraslu zdravu osobu ne ostavlja nikakve negativne efekte po zdravlje.
Izraženo u šoljicama, to znači da 300-400 mg kofeina obično predstavlja 4-5 šoljica Nespresso kafa iz Original linije, ili 2 do 5 šoljica kafe iz Vertuo linije koje mogu da variraju u zavisnosti od mešavine.
Međutim, zvanične preporuke za trudnice i dojilje su sledeće:
- smanjiti unos kofeina na 200-300 mg  dnevno,
- ekvivalentno 3 do 4 šoljice Nespresso kafe iz Original linije dnevno, 1 do 4 šoljice za Vertuo liniju.
Koji su Nespresso recepti za Iced Coffee?
Naši stručnjaci za kafu su osmislili su recepte koji savršeno usklađuje sve sastojke napitka, pružajući bogate arome i osveženje. Ovaj recept je jednostavan za pripremu i postoji u dve varijante, crnoj ili sa mlekom.
- crna hladana kafa: 90 g kockica leda + 40 ml kafe + 90 ml hladne vode
- sa mlekom: 90g kockica leda + 40ml kafe + 90ml hladne mlečne pene
Imajte na umu da će poštovanje preciznih proporcija omogućiti optimalan rezultat.
Izaberite svoj omiljeni Espresso i probajte ga kao ledenu kafu.
Koja je razlika između zrna i trešnje kafe?
Trešnja je plod drveta kafe, dok se zrna nalaze unutar trešnje i biće ispržena i samlevena i čine Vašu omiljenu šoljicu.
Šta je idealna priprema kafe?
Kafa je veoma raznovrsno piće koje se može piti i pripremati na mnogo načina. Nespresso vam predlaže aparat i kafu kako bi vam pružili savršenu šoljicu kafe, svaki put. U zavisnosti od mešavine koju odaberete, možete imati veoma jaku italijansku, poput espresso kafe, dužu kafu, ili kafe sa aromom čokolade.
Da li su sve Nespresso kafe dobre da se kombinuju sa mlekom?
Da, naravno, zavisi od toga šta želite. Npr: Kazaar je  kafa koje će sačuvati svoj prženi karakter za razliku od nežnih kafa kao što je Volluto koje se više razvija sa mlekom. Intenzivne kafe imaju jedinstvenu sposobnost da zadrže svoju prženu, zadimljenu i prijatnu gorčinu, čak i uz dodatak mleka u receptima. S druge strane, svetlije pržene kafe će razviti note karamele/ biskvita kada se pripremaju sa mlekom. Za slatka iskustva možete pripremati različite kreativne recepte.

ISTRAŽITE PONUDU 
VERTUO APARATA