Čak i pre nego što prinesete espresso ustima, možete namirisati arome koje se oslobađaju iz šoljice. Uglavnom se prvo oslobađaju najlakše, najdelikatnije i aromatične note, cvetne za Vivalto, note limuna za Cosi, crvenog voća za Decaffeinato. Promešajte kafu kašikom, i teže, više pržene note će se pojaviti, note žitarica za Capriccio, drvenaste note za Romu i kakao note za Arpeggio.
- Kapsule za kafu & Espresso Aparati
- Rečnik
- Čulo mirisa
Trenutno nema komentara
Slični članci
03.
Sep.
2018.
Rečnik
Kiselost je osnovni ukus, koji detektuje čulo ukusa na jeziku. Kao sok od limuna, stvara živopisan osećaj na stranama jezika. Kiselost daje kafi krepki oseća...
Povezani članci
Newsletter
Prijavite se na Nespresso newsletter i primajte novosti o novim proizvodima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i sličnim informacijama. Molimo Vas da pregledate i potvrdite načine na koje biste želeli da primate novosti: