Rečnik
03.09.2018.

Krema

Sistem ekstrakcije visokog pritiska Nespresso mašina, u kombinaciji sa svežinom i kvalitetom kafe, prirodno proizvodi gustu, glatku kremu. Nakon pripreme, espresso nastavlja da se razvija. Najpre se javljaju cvetni ukusi, dok su drugi, uključujući teže, više pržene arome, sporiji. Krema je od suštinskog značaja za oslobađanje i zaštitu ovih aroma. Neposredno nakon ekstrakcije, krema, koja se prirodno formira od tečne kafe i vazduha, stimuliše oslobađanje aroma iz šolje. Zatim kada se smiri, uloga kreme se menja i ona formira "pokrivač" na kafi, sprečavajući da nestanu isparljive arome. Kvalitet kreme daje važan prvi utisak Vašeg espressa i prirodno utiče na način na koji ga Vi doživljavate, tako što podstiče Vaš apetit pre degustacije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

15.
Nov.
2018.
Pravne informacije
05.
Oct.
2018.
Pravne informacije
05.
Oct.
2018.
Pravne informacije
05.
Oct.
2018.
Pravne informacije
02.
Oct.
2018.
Pravne informacije
03.
Sep.
2018.
Najčešća pitanja
03.
Sep.
2018.
Najčešća pitanja
03.
Sep.
2018.
Najčešća pitanja
03.
Sep.
2018.
Najčešća pitanja