Rečnik
03.09.2018.

Kontrola

Nespresso je posvećen proizvodnji najkvalitetnije kafe. Brojni testovi kontrole kvaliteta sprovode se u više od šest ključnih faza, od odabira sirove kafe u zemlji proizvodnje, do distribucije Nespresso kapsula iz fabrike/ proizvodne lokacije. U svakoj fazi čitavog proizvodnog procesa prženja, mlevenja i hermetičkog zatvaranja u kapsule, kafa podleže i senzornim, fizičkim i hemijskim testovima kontrole kvaliteta. Ništa nije prepušteno slučaju.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Rečnik
Kiselost je osnovni ukus, koji detektuje čulo ukusa na jeziku. Kao sok od limuna, stvara živopisan osećaj na stranama jezika. Kiselost daje kafi krepki oseća...
03.
Sep.
2018.
Rečnik
Nagoveštaj citrusnog voća, obično limuna ili bergamot narandže.
03.
Sep.
2018.
Rečnik
U italijanskim barovima, ovo je ime dato osobi koja je obučena za pravljenje espressa, a koja je takođe zadužena za pripremanje svih napitaka od kafe: cappuc...