Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Vertuo


Potrebni sastojci:
- Pasta od pistaća – 5 g
- 6 kockica leda napravljene u Nespresso modli za led (30 g svaka)
- Ovseno mleko Barista – 180 ml
- Pistaći – 5 g
- Marshmallow(penaste) bombone – 10 g
- VL Pistachio Vanilla Over Ice Double Espresso – 80 ml
Kako se priprema:
- U veliku Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistaća na dno i na stranice čaše.
- Ubacite 6 kockica leda (po 30 g) i sipajte 80 ml Barista ovsenog mleka
- U Aeroccino sipajte 100 ml Barista ovsenog mleka, zatvorite poklopac i pritisnite dugme za hladnu penu.
- Kada je pena gotova, sipajte je u čašu preko leda, ostavljajući malo prostora do vrha.
- U čašu dodajte 80 ml kafe Pistachio Vanilla Over Ice.
- Na vrh stavite male marshmallow bombone, po želji ih karamelizujte brenerom i pospite mlevenim pistaćima.
Saveti: Možete koristiti i 2 veće marshmallow bombone na štapiću.