Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Vertuo


Potrebni sastojci:

  • Pasta od pistaća – 5 g
  • 6 kockica leda napravljene u Nespresso modli za led (30 g svaka)
  • Ovseno mleko Barista – 180 ml
  • Pistaći – 5 g
  • Marshmallow(penaste) bombone – 10 g
  • VL Pistachio Vanilla Over Ice Double Espresso – 80 ml


Kako se priprema:

  • U veliku Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistaća na dno i na stranice čaše.
  • Ubacite 6 kockica leda (po 30 g) i sipajte 80 ml Barista ovsenog mleka
  • U Aeroccino sipajte 100 ml Barista ovsenog mleka, zatvorite poklopac i pritisnite dugme za hladnu penu.
  • Kada je pena gotova, sipajte je u čašu preko leda, ostavljajući malo prostora do vrha.
  • U čašu dodajte 80 ml kafe Pistachio Vanilla Over Ice.
  • Na vrh stavite male marshmallow bombone, po želji ih karamelizujte brenerom i pospite mlevenim pistaćima.

Saveti: Možete koristiti i 2 veće marshmallow bombone na štapiću.

Može vam zatrebati: