Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Original


Potrebni sastojci:

  • Pasta od pistaća – 5 g
  • 5 kockica leda iz Nespresso modle
  • Ovseno mleko Barista– 150 ml
  • Pistaći – 5 g
  • Marshmallow bombone – 10 g
  • OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 ml


Kako se priprema:

  • U malu Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistaća.
  • Dodajte 5 kocki leda i sipajte 50 ml Barista ovsenog mleka.
  • U Aeroccino sipajte 100 ml mleka, zatvorite poklopac i pritisnite dugme za hladnu penu.
  • Kada je pena gotova, sipajte je preko leda, ostavljajući prostor do vrha.
  • Dodajte 40 ml OL Pistachio Vanilla Over Ice kafe.
  • Na vrh stavite marshmallow bombone, po želji ih karamelizujte i pospite mlevenim pistaćima.

    Saveti: Alternativno, koristite 2 veća marshmallow-a na štapiću.

Može vam zatrebati: