Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Original


Potrebni sastojci:
- Pasta od pistaća – 5 g
- 5 kockica leda iz Nespresso modle
- Ovseno mleko Barista– 150 ml
- Pistaći – 5 g
- Marshmallow bombone – 10 g
- OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 ml
Kako se priprema:
- U malu Barista Recipe čašu dodajte pastu od pistaća.
- Dodajte 5 kocki leda i sipajte 50 ml Barista ovsenog mleka.
- U Aeroccino sipajte 100 ml mleka, zatvorite poklopac i pritisnite dugme za hladnu penu.
- Kada je pena gotova, sipajte je preko leda, ostavljajući prostor do vrha.
- Dodajte 40 ml OL Pistachio Vanilla Over Ice kafe.
- Na vrh stavite marshmallow bombone, po želji ih karamelizujte i pospite mlevenim pistaćima.
Saveti: Alternativno, koristite 2 veća marshmallow-a na štapiću.