Cinnamon Cloud Latte | Vertuo

 

Uživajte u Sweet Almond & Hibiscus prazničnoj recepturi, koja kombinuje toplo mleko, med i aromatično jestivo cveće za potpuni užitak!

 

Potrebni sastojci:

  • 10 ml sirupa od urme
  • 1 kapsula VL Cinnamon & Tamarind kafe
  • 120 ml mleka 1,5 %
  • Šlag
  • Cimet u prahu, štapić cimeta

Kako se priprema:

  1. U Aerocchinu pripremiti 120 ml tople mlečne pene
  2. U Festive šolju sipati 10 ml sirupa od urme i napraviti 80ml VL Cinnamon & Tamarind kafe (Recipe  mode-dvaput pritisnite dugme za kafu, boja će se promeniti u tirkiznu i ekstrakcija će početi)
  3. Sipati toplu mlečnu penu preko kafe i preko dodati šlag
  4. Preko šlaga posuti malo cimeta u prahu i dodati štapić cimeta

Može vam zatrebati: