Mali aparat koji ujedinjuje eleganciju i inovaciju u razigranim bojama. Inissia aparat je optimizovan za maksimalnu efikasnost i garantovan Nespresso kvalitet.
Otkrijte ključne prednosti Inissia asortimana
Pametan dizajn Inissia aparata pojednostavljuje Vaš život. Mislili smo na sve, od podešavanja veličine za dve šoljice do automatskog isključivanja nakon 9 minuta. Jedan dodir dugmeta i 25 sekundi dovoljno je da voda dostigne idealnu temperaturu, i možete pripremiti do 9 Nespresso kafa, a da ne morate ponovo da punite rezervoar od 0.7 L. Kompaktan i lagan, sa ergonomskom ručicom, Inissia aparat savršeno se uklapa u svaki enterijer.
2 dugmeta koja mogu da se programiraju sa automatskim zaustavljanjem protoka kafe
Kompaktan i lagan
Brzo zagrevanje 25 sekundi
Automatsko isključivanje nakon 9 minuta
-
Zauzima malo prostora
-
Težina: oko 2.4 kg
-
Kapacitet posude za vodu: 0.7 L
-
Kapacitet posude za iskorišćene kapsule: 11
-
Dimenzije (ŠxDxV): 12x32x20 cm
-
Sklapajuća posuda za kapljanje za Latte Macchiato čašu
-
Garancija: 2 godine
-
Pritisak: 19 bara
-
Odvojene posude za iskorišćenu vodu i iskorišćene kapsule
-
Automatsko isključivanje nakon 9 minuta, može da se programira
-
Red Dot nagrada: za dizajn proizvoda 2014. godine
Pritisnite dugme za pripremu na 6 sekundi - oba tastera će treptati kako bi potvrdili da ste u režimu podešavanja.
Odaberite Lungo šolju i pritisnite dugme za pripremu.
Lungo šolja će treptati za potvrdu da ste uneli ovaj režim.
Okrenite točkić za temperaturu na najvišu temperaturu i pritisnite dugme za pripremu za konačnu potvrdu.
Sva svetla će treptati za potvrdu.
Lungo, Espresso, Ristretto, Americano, Vruća voda respektivno 110 ml / 3.7oz., 40ml / 1.35oz., 25ml / 0.84oz., 150ml i 200ml; automatsko isključivanje nakon 9 minuta; tvrdoća vode podrazumevano podešena na tvrdu (odgovara broju od 1000 espresso šoljica)
- Očistite aparat od kamenca bar jednom godišnje ako koristite meku vodu.
Napomena: ukoliko je voda tvrda, čistite od kamenca dva puta godišnje. (Ukoliko ne znate kakvu vrstu vode imate, proverite rezervoar za vodu - čvrsta voda ostavlja bele tragove) - Izvadite kapsulu nakon svake upotrebe
- Redovno menjajte rezervoar za vodu i dopunite svežom vodom za piće
- Praznite i čistite redovno posudu za kapsule i posudu za kapanje
- Za aparate sa integrisanim uređajem za mleko aktivirajte postupak čišćenja nakon svake upotrebe
- Pre prve kafe, skuvajte vodu bez kapsule pritiskom na bilo koje dugme za kafu.
Kada ovo uradite, zagrevate svoju šolju za kafu dok ispirate sistem za ekstrakciju za bolje iskustvo u ispijanju kafe.
Vaš aparat zapravo može imati mehuriće vazduha. Oni mogu blokirati protok vode kroz cevčicu. Obično se javljaju ako uključite aparat bez vode u rezervoaru ili nakon perioda neupotrebljivanja aparata.
Ako posedujete Essenza ili Le Cube aparat, podignite ručicu za kafu i gurnite je od sebe. Zatim možete pritisnuti dugme za izbor šoljice sve dok voda ne počne da teče iz cevčice.
Budite uporni, jer ćete postupak možda morati da ponovite nekoliko puta
Ako posedujete aparate Citiz, Pixie, U, Maestria ili Lattissima, napunite rezervoar za vodu, ubacite bilo koju kapsulu u komoru, zatvorite ručicu za kafu i pritisnite dugme za veliku šolju. Voda bi trebalo da počne da izlazi iz cevčice.
Za vlasnike aparata sa cevčicama za paru (C190, D150, D250, D290, D300, Romeo), trebalo bi nakon toga da aktivirate funkciju pare/tople vode.
Svi Nespresso aparati opremljeni su pumpom za pritisak od 19 bara, koja obezbeđuje snagu potrebnu za proboj filma kapsule i oslobađanje 900 različitih aroma kafe.
Oblik Nespresso kapsule je specijalno dizajniran kako bi obezbedio da voda pod pritiskom ravnomerno prolazi kroz mlevenu kafu tokom ekstrakcije. Temperatura i vreme protoka su takođe podešeni kako bi se osiguralo da se izrazi svaka dragocena aroma.
1. Glavni priključni kabl nije zarobljen između rezervoara za vodu i aparata
2. Rezervoar za vodu je dovoljno pun i pravilno pozicioniran
3. Vaš aparat je uključen (svetlo ON)
4. Ako je protok kafe mali, to znači da ćete možda morati da uklonite kamenac iz aparata.
2. Ako nema svetla, to znači da se ovaj aparat isključuje automatski nakon 9 minuta (fabrička podešavanja). Ovo vreme može da se promeni na 30 minuta.
Postupak:
Isključite aparat.
Pritisnite Espresso dugme na 3 sekunde.
Dugme Espresso će trepatati kako bi pokazalo trenutno podešavanje (jednom za 9 min, dva puta za 30 min)
Pritisnite Espresso dugme, jednom za 9 min, dva puta za 30 min
Da biste izašli, pritisnite Lungo dugme na 3 sekunde
SASTOJCI
- 1 kapsula Capriccio kafe
- After Eight® čokolada
- 100ml mleka
- 3-4 kockice čokolade od lešnika
Hajde da je napravimo!
- Pripremita kafu u Lungo šolji
- Na kafu sipajte penu od mleka pripremljenu pomoću cevčice za paru Vašeg Nespresso aparata ili Aeroccino miksera za mleko.
- Preko nje pospite rendanu čokoladu od lešnika i dodajte After Eight® čokoladu na penu od mleka
- Služiti odmah
SASTOJCI
- kapsule Fortissio Lungo ili Vivalto Lungo kafe
- 220 ml / 7.5 oz mleka
Hajde da je napravimo!
- Pripremite kapsulu Vivalto Lungo ili Fortissio Lungo u lungo šolji (110 ml/4 oz)
- Napravite penu of mleka koristeći cevčicu za paru Vašeg Nespresso aparata ili Aeroccino mikser za mleko
- Sipajte vruće mleko sa tankim slojem pene od mleka na kafu
- Služiti odmah
Da li ste probali neodoljivu kompleksnost Vivalto Lungo kafe i zapitali se kako smo to postigli? Pečene note žitarica, blage cvetne note i zavodljivo prženje - to je dramatična mešavina kontrastnih Arabica iz Južne Amerike i Istočne Afrike.
Kako da dobijete bogatu i intenzivnu kafu a da jednostavno tamno ne pržite Robustu? Fortissio Lungo to zna. Ujednačite gusti, blago-kiseli indijski monsunski Malabar sa kolumbijskim Arabicama koje su uzgajane na velikim nadmorskim visinama i na dobrom ste na putu.
Ovo je Linizio Lungo - nežna, zaokružena - lako se pije kao što se lako upija sunce Južne Amerike. Zapravo, ona se sastoji od čistih južnoameričkih Arabica koje daju žitarične note slada i svilenkastu teksturu koja nežno budi Vaša čula.
Pretpostavimo da želite živahnu kafu - složenu, uravnoteženu - ali bez kofeina. Vivalto Lungo Decaffeinato je ta kafa. Kontrastne kafe iz Južne Amerike i Afrike pažljivo su dekofeinisane i donose Vam note pečenih žitarica, blage cvetne note i zavodljivo prženje Vivalto Lungo kafe.
SASTOJCI
- kapsule Decaffeinato Lungo kafe (za 110 ml / 3.75 oz Lungo kafe)
- kesica biljnog čaja od Jabuke i Đumbira
- kašičica javorovog sirupa
- kašičica pene od mleka
- malo mlevenog cimeta
Hajde da je napravimo!
- Stavite kesicu biljnog čaja u capuccino šoljicu i pripremite Vašu Decaffeinato Lungo kafu direktno u espresso šoljicu (40 ml/15 oz)
- Ostavite da čaj od jabuke i đumbira odstoji 4 minuta, a zatim uklonite kesicu
- Sipajte javorov sirup na kafu
- Ostavite kafu po strani
- Pripremite penu od mleka koristeći cevčicu za paru Vašeg Nespresso aparata ili Aeroccino mikser za mleko
- Sipajte 3 kašike pene od mleka preko kafe
- Pospite mlevenim cimetom
Ovo je Linizio Lungo - nežna, zaokružena - lako se pije kao što se lako upija sunce Južne Amerike. Zapravo, ona se sastoji od čistih južnoameričkih Arabica koje daju žitarične note slada i svilenkastu teksturu koja nežno budi Vaša čula.
Pretpostavimo da želite živahnu kafu - složenu, uravnoteženu - ali bez kofeina. Vivalto Lungo Decaffeinato je ta kafa. Kontrastne kafe iz Južne Amerike i Afrike pažljivo su dekofeinisane i donose Vam note pečenih žitarica, blage cvetne note i zavodljivo prženje Vivalto Lungo kafe.
SASTOJCI
- kapsule Roma ili Ristretto Deca ili Arpeggio Deca
- kašika zaslađenog kondenzovanog mleka
- kašičica gorkog kakao praha
- 100 ml / 3.5 oz obranog mleka
- ¼ : kašičica cimeta u prahu
- kašičica sirupa od karamele
- kašičica slatke pavlake, na sobnoj temperaturi
- štapić cimeta
Hajde da je napravimo!
- Sipajte kondenzovano mleko u šoljicu za capuccino
- Dodajte kakao, cimet i 1 kašiku mleka na sobnoj temperaturi
- Promešajte dugačkom, tankom žicom za mućenje dok ne postane glatko
- Preko ovoga pripremite Espresso (40 ml / 1.5 oz) sa kapsulom Roma ili Decaffeinato Intenso kafe
- Prelijte slatkom pavlakom i sipajte karamel sirup
- Dekorišite štapićem cimeta
- Uživajte odmah
Roma je najprefinjenija Intenso kafa - mislite na nju kao na esenciju stila. Bogata, složena, delikatna, Roma je poznata po svojoj osnovi od kafa sa drvenastim, prženim, žitaričnim notama, koje mi svetlo pržimo zajedno sa opranom Arabicom prefinjenih aroma sa visokih nadmorskih visina.
Arpeggio Decaffeinato ima istu silu privlačnosti kao Arpeggio - ali bez kofeina. Nakon pažljivog procesa dekofeinizacije, pržimo ih i meljemo, dok ove latinoameričke Arabice ne dobiju bogat, kremast ukus i njegovu izražajnu kakao aromu.
Ristreto je italijanska reč za 'ograničeno' - to je ono što su u Napulju uradili njihovom espressu kako bi stvorili ovaj još kraći, intenzivniji klasik. Ristretto mešavina kafa to odražava svojim snažnim i kontrastnim karakterom. Ristretto Decaffeinato stupa istim koracima, ali bez kofeina - dvostruko ograničen, još manje postaje više.
Otkrijte sve Nespresso aparate
Šolja kafe je mnogo više od pauze. Ona je Vaš mali ritual. Učinite to neuporedivim iskustvom.
Odaberite Nespresso, nemojte se zadovoljiti ničim manjim: pažljivo odabrana kafa koja dolazi u neponovljivom nizu ekskluzivnih vrsta, aparati za kafu koji kombinuju elegantni dizajn sa najsavremenijim tehnologijama, prefinjeni aksesoari, divne poslastice i usluge koje zadovoljavaju Vaše potrebe. What else?
Dostava u roku od 2 dana
Primite Vašu kafu u roku od dva radna dana za teritoriju Srbije.
Pomoć oko Vašeg aparata
Potrebna Vam je pomoć oko Vašeg aparata? Naši stručnjaci su tu za Vas.
Sigurne transakcije
SSL enkripcija znači da se osetljive informacije uvek prenose sigurno.