Ukus
Ova mešavina je punog, intenzivnog tela i nosi posebne drvenaste i note žitarica koje dopunjuje tamna krema.
U recepturi Cappuccino, ova kafa razvija prijatne note karamele i biskvita, sa dodirom gorkog badema.
Najbolje poslužiti kao
Espresso 40 ml
Aromatične note
Žitarice
Biskvitna
Citrusne
Kiselost
Gorčina
Prženje
Tekstura
Sastav i alergeni
Deklaracija:
SADRŽAJ: 10 kapsula mešavine pržene mlevene kafe za Nespresso sistem
Neto količina: 50 gr
Rok trajanja: utisnut na pakovanju.
Pakovano u zaštitnoj atmosferi.
Koristi 80% recikliranog aluminijuma. OVO JE NESPRESSO, OVO SE MOŽE RECIKLIRATI.
Za informacije o recikliranju Vaših NESPRESSO kapsula, posetite www.nespresso.com
Uvoznik: SF1 COFFEE d.o.o.Srbija,
Kralja Aleksandra 12/3/57, Novi Sad, Republika Srbija
Zemlja uvoza I porekla Švajcarska
World Exploration
Putujte svetom uz šoljicu kafe i otkrijte jedinstvene i tipične ukuse gradova širom sveta, koje vam donose naše kapsule za kafu.




ORIGINAL
Paris
Paris
Pariz je grad koji se može pohvaliti bogatom kulturom kafea - gde ljudi uživaju u filozofiranju uz kafu. World Explorations Paris Espresso Vas odvodi na ove terase svojom izbalansiranom mešavinom svetlo prženih latinoameričkih Arabika ohrabrenih vijetnamskom Robustom. Ova delikatno gorka šoljica sa notama žitarica i citrusa oslikava iskustvu koje biste doživeli u pariskom kafeu.




POREKLO
Mešavina Arabika iz Brazila i Kolumbije, u kombinaciji sa daškom visokokvalitetnih Robusta zrna iz Vijetnama, koja dodaju prijatan gorki ton ovoj kafi.


PRŽENJA
Za ovu mešavinu primenjujemo klasično podeljeno prženje, prosečnog intenziteta i trajanja. Arabika i Robusta se razdvajaju u serijama (80/20). Deo Robuste je neobično svetlo pržen kako bi se istakle delikatne note Arabike.
Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminijuma.
Aluminijum je najbolji materijal za očuvanje svežine i arome vaše kafe.
Nespresso kapsule se mogu reciklirati i istinski su reciklirane kroz naš program recikliranja.
Recikliranim Nespresso kapsulama daje se drugi oblik kreirajući nove artikle ili pripremu komposta.