Main slide

Main slide

TRIBUTE TO

 & 

U

FILMU
ITALIJANSKI
DUO

Limited editions

ZAOKRUŽENA INTERPRETACIJA
AROMATIČNI PERFORMANS
U GLAVNOJ ULOZI LIMITED EDITION
"Bogato zadivljujuća"

Intenzitet: 9

Sa nežnim i delikatno zaokruženim dodirom, Špijun se savršeno stapa sa gomilom u istorijskoj luci kafe pre nego što nestane, ništa drugo ne ostaje osim svilenih čokoladnih nota i nota lešnika koji trepere u vazduhu.

OMILJENI PARTNERI

Dopadaju Vam se njegove zaokružene i mirisne note? Mislimo da će Vam se dopasti i sve čari naše Roma kafe.

DODATNE KARAKTERISTIKE

Inspiracija iza kafe Trieste odaje počast istorijskoj i živahnoj luci kafe - poznatom širom zemlje kao izuzetno važna prolaz na putu kafe kojom se snabdevao Beč.

POREKLO

Pažljiva mešavina opranih Arabica iz Perua i Kolumbije donosi strukturu i integritet, dok neoprane Arabice iz Brazila dodaju snagu bez gorčine.

U GLAVNOJ ULOZI LIMITED EDITION
"Dodir elegancije"

Intenzitet : 9

Elegantno voćni i slatki karakter žitarica neprimetno se uklapa uz žagor elegantnog kafića na ćošku. Misija završena, špijun još jednom nestaje kroz gomilu.

OMILJENI PARTNERI

Dopada Vam se njeno telo i intenzitet? Trebalo bi da upoznate kremaste radosti naše kafe Arpeggio.

DODATNE KARAKTERISTIKE

Inspiracija za kafu Milano preuzeta je iz elegantnog grada Milana. Njen živopisni i dostojanstveni karakter, ogleda se u odavanju počasti jednom od najelegantnijih gradova Italije.

POREKLO

Izuzetno aromatična mešavina blagih Arabica iz Kostarike, Kolumbije i Indije stvara zaokruženu eleganciju, ojačanu dodirom veoma prefinjene, oprane Robuste iz Gvatemale.

string(0) ""
string(0) ""