Double Espresso Scuro je dupli espresso koji je istovremeno intenzivan i pun. Ima karakter tamno pržene mešavine koji je uravnotežena notama kakaoa i vanile i pruža dvostruko zadovoljstvo.
Uz dodatak mleka ističu se note kakaoa i vanile. I bez dodavanja šećera ova kafa postaje slađa. Potpuno neočekivana promena u mešavini koja sadrži Robustu
Najbolje poslužiti kao
Double Espresso 80 ml
Kiselost
Gorčina
Prženje
Tekstura
Sastav i alergeni
Sastav i Alergeni
10 Double Espresso Scuro kapsula pržene i mlevene kafe za Nespresso Vertuo sistem.
Poreklo Gvatemala, Kosta Rica
Vrste kafe
Robusta, Arabika
Sastojci 100% pržena i mlevena kafa
MADE IN SWITZERLAND
Double Espresso
Kada želite da se duže zadržite uz kafu - otkrijte naše Double Espresso kafe! Veličina šoljice: Double espresso (80 ml)
Double Espresso
Double Espresso Scuro
Double Espresso Scuro
Zaronite duboko u note kakaoa i dima ove duple espresso kafe intenzivno prženih zrna Robuste i Arabike. U dubini ćete naići na suptilnu vanilu.
POREKLO
Double Espresso Scuro je tamno pržena mešavina Robuste i Arabike - sva zrna kafe su poreklom iz Centralne Amerike. Robusta je iz Gvatemale, a Arabika iz Kostarike. Upravo Robusta u ovoj Nespresso Vertuo duploj espresso kafi je ono što joj pomaže da nam donese dvostruko uživanje. Ova dupla espresso kafa se prži u dva dela - pržimo Robustu i Arabiku odvojeno, i razvijamo intenzivnu notu kakaoa koja kafi Double Espresso Scuro daje tamni karakter dima. Intenzivna je i punog tela, ali ovo dvostruko uživanje takođe ima suptilnu notu vanile koja dodaje složenost njegovoj snazi.
PRŽENJE
Ovaj Nespresso dupli espresso se prži u dva dela - mi pržimo Robustu i Arabiku odvojeno kako bismo razvili intenzivnu notu kakaoa i dima.
Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminijuma.
Aluminijum je najbolji materijal za očuvanje svežine i arome vaše kafe.
Nespresso kapsule se mogu reciklirati i istinski su reciklirane kroz naš program recikliranja.
Recikliranim Nespresso kapsulama daje se drugi oblik kreirajući nove artikle ili pripremu komposta.